Minyak Belacak Tok Ayah Testimoni | Minyak Ikan Belacak Review Minyak Belacak Tok Ayah Testimoni | Minyak Ikan Belacak Review
Minyak Belacak   Minyak Belacak Tok Ayah | Minyak Ikan Belacak | Khasiat Minyak Belacak | minyak belacak original 2020 “MEMPUNYAI MASALAH CEPAT EJAKULASI?”... Minyak Belacak Tok Ayah Testimoni | Minyak Ikan Belacak Review

Minyak Belacak
Minyak Belacak

minyak belacak tok ayah

 

Minyak Belacak Tok Ayah | Minyak Ikan Belacak | Khasiat Minyak Belacak | minyak belacak original 2020

“MEMPUNYAI MASALAH CEPAT EJAKULASI?”

“MEMPUNYAI SAIZ YANG KECIL DAN PENDEK?”
“MALU BUAT URUTAN BATIN DILUAR”

Memperkenalkan Minyak Belacak Tok Ayah. Rasanya tak perlu lagi perkenalkan produk ni. Famous sangat dah kan? Siapa tak pernah dengar Minyak ni. Minyak Ikan Belacak Asli Tok Ayah merupakan produk nombor 1 dan paling laris di pasaran. Terbukti berkesan membantu lelaki yang mempunyai masalah seks tidak tahan lama selain mempunyai saiz zakar kecil dan pendek. Kebanyakan kes keruntuhan atau kepincangan rumahtangga yang berlaku di Malaysia adalah disebabkan kegagalan suami memberikan kepuasan seks terbaik kepada isteri disebabkan oleh beberapa faktor seperti ejakulasi pramatang dan saiz alat kemaluan yang kecil.

Ikan Belacak atau juga dikenali sebagai ikan Belodok, atau ikan Tembakul merupakan ahli subkeluarga Oxudercinae (suku: Periophthalmini), dalam famili Gobiidae (Gobies). Ikan belacak merupakan ikan afimbia,disesuaikan secara unik bagi habitat muara pasang surut, berbeza dengan kebanyakan ikan di habitat sedemikian, yang hidup dengan air surut dengan bersembunyi di bawah rumput laut basah atau dalam kolam pasangsurut. Ikan belacak agak aktif semasa di luar air, makan dan berinteraksi sesama sendiri, contohnya mempertahankan kawasan mereka.Ikan Belacak hanya terdapat di kawasan tropika dan separa tropika,termasuk keseluruhan Lautan Hindi-Pasifik dan Lautan Atlantik dipersisiran Afrika.Minyak belacak secara tradisonalnya digunakan oleh orang melayu untuk mengurut zakar,malahan ada terdapat testimoni dari customer yang menggunakan dalam masa seminggu mendapat saiz zakar yang diinginkan.

Minyak ini berkesan dan amat sesuai diamalkan oleh lelaki yang ingin melakukan rawatan batin sendiri di rumah. Digunakan tanpa rasa malu, tanpa was-was, dijamin halal, suci, bersih dan boleh dibawa solat.

Minyak ikan belacak amat mustajab bagi mereka yang sentiasa mengamalkan senaman atau urutan batin secara berdisiplin dan bersungguh-sungguh. Sesungguhnya bagi mereka yang selalu berusaha dan berikhtiar tanpa rasa jemu InsyaAllah akan berjaya.

Khasiat Minyak Belacak Tok Ayah

1. Menguatkan zakar
2. Memulihkan urat zakar yang lemah
3. Membesar dan memanjangkan zakar
4. Menyegarkan kulit zakar
5. Mengelakkan berlakunya ejakulasi pramatang
6. Menambah nikmat ketika melakukan hubungan intim suami isteri

Cara Urut Minyak Belacak:-

Goncang botol minyak ikan belacak dahulu sampai sebati

Sapukan minyak di sebelah atas,bawah kiri dan kanan
Urutlah sambil picit-picit sehingga minyak terasa agak kering(rehat sekurang-kurangnya 5-10minit
Minyak belacak mantop Lakukan secara teratur dari pangkal ke hujung,lakukan 2 kali sehari pada waktu pagi dan malam sekurangnya 2-5 minit urutan

 

Dah tau fungsi dan cara guna now kita tengok Testimoni pilihan dia pula

Testimoni Minyak Belacak

testimoni minyak belacak

Testimoni minyak belacak tok ayah

minyak belacak tok ayah review

Testimoni minyak belacak tok ayah

 

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

AWAS : MINYAK BELACAK YANG TIDAK ASLI ! JANGAN TERTIPU

Banyak Minyak ikan Belacak dalam pasaran hari ini merupakan minyak biasa saja. Tidak mengandungi pati  belacak pun. Semoga pembaca semua tidak tertipu dengan membeli minyak yang tidak asli. Jika mereka menggunakan minyak yang tidak asli sudah tentu mereka tidak mendapat kesan yang baik dan kurang berkesan. Dapatkan minyak tok ayah dari ekstrak belacak original.

Keberkesanan Minyak terbukti dapat memberikan perubahan yang anda inginkan.

Amat mustajab bagi mereka yang sentiasa mengamalkan senaman atau urutan secara berdisiplin dan bersungguh-sungguh. Sesungguhnya mereka yang berusaha dan berikhtiar akan dimakbulkan usaha oleh Nya.

CARA ORDER

Dapatkan Minyak Belacak murah disini..dan pastinya produk original. Money back guarantee if not original. Awas dengan produk Tiruan.

1)Langkah 1: Harga Minyak Belacak Tok Ayah

Minyak ikan belacak

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – kedaidewasa24@gmail.com

 

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Contoh:Produk Minyak Belacak Tok Ayah,5 Botol,RM2250, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI,TENGKU FAIZAL SOFYAN, LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN. 0123456789

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

6) CASH AND CARRY / BY HAND / COD

CASH AND CARRY / BY HAND : SHAH ALAM KOTA KEMUNING WHATSAPP 01126271834

CASH AND CARRY / BY HAND :KLANG/ PANDAMARAN/PELABUHAN KLANG WHATSAPP 01126271834

CASH AND CARRY / BY HAND : RAWANG/SG CHOH/SERENDAH/ANTARA GAPI WHATSAPP 01126271834

MINYAK BELACAK COD KL / Penghantaran By Hand

(Semua Area KL & Klang Valley, Kepong, Jinjang, Selayang, Batu Caves, Mont Kiara, Sri Hartamas, Bandar Sri Damansara, Sungai Buloh, Bandar Utama, Wangsa Maju, Gombak)

Sila Sms Nama, Lokasi,Kombo & Waktu
Contoh Format Whatsapp/SMS
Nama: Ahmad, Lokasi: KLCC, MBTA  1 Botol. Waktu : 12-1.00PM
 
Hantar Detail Anda Ke
011-26271834
Whatsapp / Sms

tempah sekarang

PRODUK LAIN

GAMBIR EMAS Performance Gel : GEL GAMBIR EMAS

Soloco

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4.5 based on 21 votes
Brand Name
Minyak Belacak
Product Name
Minyak Belacak Tok Ayah
Price
MYR 55
Product Availability
Available in Stock

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published.